Blogujeme

Ahojte milí naši podporovatelia, fanúšikovia a samozrejme zákazníci,

 

vitajte na našom blogu!

Tešíme sa, že sa vám odteraz budeme prihovárať a aktívne s vami komunikovať aj prostredníctvom tohto nového priestoru.

Na blogu by sme s vami chceli zdielať informácie „zo zákulisia“. Napríklad o tom, ako sme oslávili náš prvý objednaný balíček - viď foto nižšie. Alebo o tom, ako to vyzerá, keď pre vás objednávky balíme.  Alebo ako jednotlivé balíčky vyberáme, prečo nás dané produkty či výrobcovia oslovili, aké sú naše skúsenosti s týmito výrobkami, kedy a ako ich najradšej používame... Budeme rady, keď sa s nami aj vy podelíte o vaše skúsenosti. Dajte nám tipy, čo by ste v takomto balíčku radi našli! Každá inšpirácia nás poteší.

Naše balíčky vznikli preto, lebo sme na trhu s darčekovými predmetmi a balíčkami na rôzne príležitosti nevedeli nájsť nič, čo by sme jedným klikom objednali a ako celok s radosťou darovali. Určite sa zhodneme, že darčekové koše zabalené v celofáne už majú svoju éru popularity dávno za sebou. Je tu éra hadnmade, bio, zero waste, made in Slovakia... A my všetkým týmto tredom fandíme a podporujeme ich! Preto naše balíčky obsahujú pekné handmade a trendové veci od rôznych výrobcov, ktoré spolu tvoria pekný celok a zároveň ich viete objednať na jednom mieste, jedným klikom, všetko pekne zabalené a pripravené na darovanie. No nie je to skvelé?

Takto vznikli naše originálne balíčky na témy: rozlúčka so slobodou, darček pri narodení dieťaťa, darček pre muža či kamaráta, darček pre manželku, priateľku, kamarátku.

Tak vám ich teda budeme postupne predstavovať. A našu ponuku budeme stále rozširovať. Snáď aj vďaka vašim tipom. Aby ste vy už nemuseli dačeky zháňať na rôznych miestach či e-shopoch, ale jednoducho vybrali z našej ponuky tu.

Váš tím Všetko pekne.